Flokët

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

Shkruar nga Anabel

23 Nëntor 2019

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

Pas një ndarjeje, zakonisht kalohen këto faza: mosbesimi (seriozisht po ndahemi?), mohimi (jo, nuk po ndahemi), inati (të urrej), mëria (s’të kam dashur kurrë) dhe pranimi (ndoshta bëmë mirë që u ndamë). Pas pranimit, është momenti i prerjes/lyerjes së flokëve.

Është e ditur universalisht që kur ajo u bën diçka flokëve pas një ndarjeje, jeni ndarë përfundimisht. As mos tentoni një rikthim. Është një njeri i ri. Një njeri me flokë të kuq.

Në vijim gjeni para dhe pas ndarjes nga disa vajza dhe gra, përpiluar nga Refinery29. Ndoshta ju kujton veten, ndoshta gjeni ç’tu bëni flokëve kur të merrni guximin e të ndaheni.

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

Nëse ndahesh dhe nuk pret/lyen flokët, a je ndarë vërtet?

MOS I HUMBISNI