Anabelizim

Sondazh post tërmetit: Ku jetoni tani dhe a ju ka ndryshuar perceptimi për jetën?

Shkruar nga Anabel

30 Nëntor 2019

Sondazh post tërmetit: Ku jetoni tani dhe a ju ka ndryshuar perceptimi

U kërkojmë të votojnë vetëm ata që ishin në Shqipëri momentin e tërmetit të 26 nëntorit, në zona që u ndjenë lëkundjet.

 

MOS I HUMBISNI