KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Instagramming

Njerëzit kritikojnë postimin e Lori Hoxhës: 'Po ti pronarja ku ishe?'

Shkruar nga Anabel

2 Dhjetor 2019

Disa orë më parë, Lori Hoxha falenderoi gjithë stafin e Top Channel-it, përmes një fotoje prekëse, ku Blini Dama shfaqe bashkë me djalin e tij në krahë, gjatë orarit të punës.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lori Hoxha (@lorihoxha) on

Postimi i saj u shoqërua me komente nga më të ndryshmet. Kishte nga ata që i kërkonin trashëgimtares së Top Media-s që në vend të falenderimeve të sensibilizohej me situatën, ashtu siç kishte të tjerë, që ironizonin duke shkruar:

"Po ti si pronarja ku ishe? Apo në ndonjë qytet europian duke ngrënë?"

Këtij komenti nuk nguroi t'i përgjigjej Sara, të cilës iu desh t'i kujtonte se tërmeti nuk pyet nëse je Beyonce, pronare apo punonjës i thjeshtë.

"Në katin e 15-të, me dy fëmijë të vegjël. Pa merak, se tërmeti nuk na lajmëron as ne "pronarët"."- shkruan Sara si për t'i treguar se rreziku dhe ankthi përpara të tillave fenomene është i njëjtë për të gjithë, pavarësisht statusit apo shtresës sociale.

MOS I HUMBISNI