Shendeti i Gruas

Gënjeni nëse thoni që s'i keni bërë këto gjëra gjatë periodave

Shkruar nga Anabel

14 Dhjetor 2019

Gënjeni nëse thoni që s'i keni bërë këto

1. Është arritje të bësh dush, të fshihesh me peshqir dhe të mos bjerë qoftë edhe një pikë gjaku në të. Për të gjitha herët që peshqiri ju bëhet me njolla ne e dimë si veproni. E lini ta përdorni edhe njëherë, se pis që pis do bëhet.

2. Sa e sa herë ju ka ndodhur të gjeni pika gjaku në dysheme. Se si ndodh e gjitha kjo, kur ndodh dhe pse ju nuk e vini re, këtë s’do ta merrni vesh kurrë.

3. S’keni patur mundësi ta ndërroni linesin për orë të tëra. Seç ka ndodhur në vendngjarje më mirë s’po flasim fare.

4. Situata dreqoset akoma më shumë nëse t’i i ke lënë qimet pubike të pahequra.

5. Je futur në dush dhe e ke lënë gjakun e kuq të rrjedhë mbi ty, mbi vaskë, kudo...

6.Keni hedhur kushedi sa palë mbathje në kosh, sepse përtonit t’i lanit.

7. Nuk i shpëtoni dot as kësaj tjetrës: shikoni vazhdiisht pecetën tuaj sa pis është bërë apo nuhasni xhinset, pantallonat për të parë në mos kanë erë të rëndë.

8. Pastaj vjen ai momenti që të shembet bota nën këmbë: bëhesh pis! Zgjidhja historike? Një bluzë e pastër e gjorë, e lidhur në mes. Seç ndodh me atë bluzë, se lahet se jo s’kemi një përgjigje.

9. Dhe si për fund, le të tregohemi të sinqerta. Edhe pse e keni ditur se pantallonat i kishit pak pis, kur keni parë se nuk binin shumë në sy i keni veshur sërish. Ju shtynë rrethanat, ju nuk kishit faj.

 

MOS I HUMBISNI