KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Flokët

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

Shkruar nga Anabel

31 Dhjetor 2019

Festa e Vitit të Ri lejon gjithçka. Nëse do të rrish me pizhama, mundesh. Nëse do të veshësh xixa, mundesh. Nëse do të mbash xhinset, mundesh. Bota është jotja.

Në tetë modelet e flokëve që ju sugjerojmë më poshtë medoemos do gjeni diçka që ju përshtatet me veshjen dhe humorin.

1. Bisht i rrëmujshëm me fjongo

2. Bisht i kapur lart dhe i përdredhur

3. Gërshet i ndërthurur me shall

4. Flokë të lëpirë

5. Gërsheta me perla

6. Gjysmë bisht me flokë onde

7. Topuzi modern

8. Bisht i kthyer nga brenda

MOS I HUMBISNI