Style Tips

Çanta e 2020-ës është frymëzuar nga një briosh!

Shkruar nga Anabel

11 Janar 2020

Çanta e 2020-ës është frymëzuar nga një briosh!

Dizajnerave të modës mund t'i vijë frymëzimi nga çfarëdolloj gjëje, por kujt ia merrte mendja që croissant- i (apo brioche- briosh,siç i themi ne) do të shndërrohej në aksesor luksi. Për ta sqaruar, trendi i këtij sezoni janë çantat e frymëzuara nga brioshët! 

Çanta e 2020-ës është frymëzuar nga një briosh!

Çanta e 2020-ës është frymëzuar nga një briosh!

Forma, struktura dhe rrudhat e kësaj çante s'të kujtojnë gjë tjetër veç një brioshi të ngjyrosur.

Çanta e 2020-ës është frymëzuar nga një briosh!

Bëhuni gati që të tilla çanta t'i shihni kudo përgjatë gjithë 2020-ës.

Çanta e 2020-ës është frymëzuar nga një briosh!

Pavarësisht përshtypjes së parë, duken të ngrohta, komode për t'u mbajtur dhe të veçanta. Njësoj siç na duket një briosh i ngrohtë me çokollatë mëngjeseve.

Çanta e 2020-ës është frymëzuar nga një briosh!

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI