Red Carpet

Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards

Shkruar nga Anabel

20 Janar 2020

Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards

Pak pas mesnatës (20 janar), në Los Angeles u mbajt ceremonia e 26 e SAG Awards – Screen Actors Guild Awards, event i mbajtur për të vlerësuar performancat më të mira të vitit në filma dhe televizion. Si në ceremonitë e ngjashme, Tapeti i Kuq tërhoqi vëmendjen e të gjithëve.

Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Scarlett Johansson
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Charlize Theron
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Nicole Kidman
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Millie Bobby Brown
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Jennifer Aniston
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Lili Reinhart
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Margot Robbie
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Laura Dern
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Jennifer Lopez
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Joey King
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Gwendoline Christie
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Cynthia Erivo
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Catherine Zeta-Jones
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Jennifer Garner
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Zoe Kravitz
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Glenn Close
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Renee Zellweger
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Reese Witherspoon
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Sophie Turner
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Lupita Nyong'o
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
America Ferrera
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Kathryn Newton
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Nathalie Emmanuel
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Nga e majta: Dustin Milligan, Annie Murphy, Catherine O'Hara, Jennifer Robertson, Sarah Levy, Eugene Levy, Emily Hampshire, Daniel Levy dhe Noah Reid
Kasti i "Schitt's Creek"
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Danai Gurira
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Camila Mendes
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Margaret Qualley
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Nikki Novak
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Jenna Lyng Adams
Ç’veshën yjet në Tapetin e Kuq të SAG Awards
Logan Browning

MOS I HUMBISNI