Top List

Kush është mami dhe kush e bija?

Shkruar nga Anabel

20 Janar 2020

Kush është mami dhe kush e bija?

Këto vajza të famshme kanë pasur fatin të trashëgojnë bukurinë dhe talentin e nënave të tyre, gjithashtu të famshme në kohën e tyre.

Diana Ross dhe Tracee Ellis Ross, 40 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Madonna dhe Lourdes Leon, 22 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Courtney Love dhe Frances Bean Cobain, 17 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Vanessa Paradis dhe Lily-Rose Depp, 19 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Kim Basinger dhe Ireldhe Baldwin, 23 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Blythe Danner dhe Gwyneth Paltrow, 46 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Kennya Baldwin dhe Hailey Bieber, 22 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Kim Kardashian West dhe North West, 5 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Debbie Reynolds dhe Carrie Fisher, 40 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Carrie Fischer dhe Billie Lourd, 26 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Lisa Bonet dhe Zoë Kravitz, 27 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Melanie Griffith dhe Dakota Johnson, 26 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Jerry Hall dhe Georgia May Jagger, 24 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Reese Witherspoon dhe Ava Phillippe, 18 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Kathy Hilton dhe Paris Hilton, 26 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Yoldhea Foster dhe Gigi dhe Bella Hadid rreth të njëzetave

Kush është mami dhe kush e bija?

Cindy Crawford dhe Kaia Gerber adoleshente

Kush është mami dhe kush e bija?

Lori Loughlin dhe Olivia Jade Giannulli, 18 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Linda McCartney dhe Stella McCartney, 26 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Priscilla Presley dhe Lisa Marie Presley, 22 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

Jada Pinkett Smith dhe Willow Smith, 19 vjeçe

Kush është mami dhe kush e bija?

MOS I HUMBISNI