KESHILLA PER BLERJET TUAJA
QUIZ

Quiz: A merr vesh nga arti?

Shkruar nga Anabel

21 Janar 2020

Quiz: A merr vesh nga arti?

 Teknika e përdorur në këtë kuic, ku artisti e lëvrin furçën – ose në këtë rast tastierën – sipas dëshirës së shfrenuar, është e paprecedentë dhe i fal veprës elementin e habisë.

 

MOS I HUMBISNI