Style Tips

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e veshur shtrenjtë

Shkruar nga Anabel

22 Janar 2020

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

Pranvera nuk është aq larg sa duket. Marsi vjen sa hap e mbyll sytë dhe bashkë me të, nevoja për një garderobë të re. E rëndësishme është të bëni blerja të zgjuara, që nuk ju zbrazin kuletat dhe në të njëjtën kohë ju bëjnë të dukeni e veshur super shtrenjtë. Ç'stile duhet të provoni?

Atë që ju përshtatet më shumë, por vëmendjen më të madhe, mbajeni tek ngjyrat që do të zgjidhni. Këtë pranverë disa tonalitete të veçanta janë ato që do t'ua ndryshojnë krejt pamjen, duke krijuar idenë e një veshjeje luksoze!

1. Mente

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

Jeshilja e zbehtë (mente, siç i themi ne) është në listën e ngjyrave që duhen përdorur këtë pranverë. Një xhaketë si kjo më poshtë, përveçse do rrëmbejë vëmendje, do krijojë përshtypjen se jeni veshur shtrenjtë!

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

2. E bardhë në bezhë

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

3. Portokalli e hapur

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

Një element portokalli në veshje, është MUST!

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

4. Bluja klasike

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

5.Lejla e hapur

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

5 ngjyra që s'duhet t'i ndani nëse doni të dukeni e

 

MOS I HUMBISNI