KESHILLA PER BLERJET TUAJA
Sex

Pesë pozicione për të kapur me lehtësi orgazmën gjatë misionarit

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2020

Pesë pozicione për të kapur me lehtësi orgazmën

Misionari mund të jetë pozicioni më popullor, por jo pa shkak. Mund të ruash kontaktin me sy, të dy palët e dinë kush futet ku dhe nëse je poshtë, praktikisht s’ke pse bën asgjë. Pozicioni perfekt për dembelët. Mirë deri këtu, por orgazmat janë të rralla. Ja ç’të provoni.

Ngushtë ngushtë

Pesë pozicione për të kapur me lehtësi orgazmën

Mund të duket e çuditshme, por nëse i mbani këmbët mbyllur dhe i mbani drejt mes këmbëve të tij, do të ndjeni më shumë. Ai do të ndihet më i madh, ti do të ndihesh më e ngushtë. Nëse i ngrini dot të pasmet pak, mund të lëvizni në mocione rrethore për më shumë kënaqësi.

Emocioni me zhurmë

Pesë pozicione për të kapur me lehtësi orgazmën

Nëse s’ju mjafton lëvizja tipike hyr-dil, provoni një lodër për çifte. Kërkoni për diçka me dy anë, të sheshtë që stimulon të dy palët, edhe klitorin edhe vaginën. Madje, mund të përdorni diç me stimulim të trefishtë, nëse partneri juaj ka penis. Nëse partneri juaj është femër, mund të përdorni një dilto të dyanshme.

Anasjelltas

Pesë pozicione për të kapur me lehtësi orgazmën

Misionar, por anasjelltas. Ti, ngjitesh sipër dhe imiton ekzaktësisht lëvizjet e hyrjes dhe daljes. Shtyjeni veten para mes këmbëve të atij dhe mbahuni mbi duar ose bërryla. Do të ndiheni shumë mirë, aq më tepër kur ai të përkulë gjunjët dhe të hapë këmbët për ty.

Shtytja

Pesë pozicione për të kapur me lehtësi orgazmën

Mbështeti këmbët në tokë dhe në vend që të rrish pasive, shtytni për sipër. Partneri jot mund të rrijë në vend, ose të lëvizë sipas rastit.

Fërkimi

Pesë pozicione për të kapur me lehtësi orgazmën

Vendosuni në pozicion dhe sigurohuni që pelvisi i partnerit tuaj të bjerë fiks mbi klitor. Në vend të penetrimit, fërkohuni që baza, penisi dhe pelvisi t’ju çojnë në orgazëm. Vërtet është më pak stimuluese për të, por kjo do të thotë se do të rezitojë më gjatë.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI