Celebrity Style

Trendi i preferuar i Lady Diana-s që do të bëjë namin në 2020-n

Shkruar nga Anabel

24 Janar 2020

Trendi i preferuar i Lady Diana-s që do të bëjë namin

Prej vitesh, moda e modës është magjepsur gjithnjë nga stili i Lady Diana-s. Së fundmi, një tjetër trend i preferuar i saj pritet të bëjë namin gjatë gjithë vitit.

Në vitet ’80, Lady Diana shfaqej zakonisht e veshur me një këmishë me pala, të cilat theksoheshin në pjesën e jakës dhe hijeshonin portretin.

Trendi i preferuar i Lady Diana-s që do të bëjë namin

Trendi i preferuar i Lady Diana-s që do të bëjë namin

Këmishat me shumë pala në pjesën e jakës janë lehtësisht të kombinueshme. Princeshë Diana preferonte më së shumti trikot e punuara dhe xhaketat, megjithëse i përdorte edhe me fustan për t’i dhënë më shumë detaje veshjes.

Trendi i preferuar i Lady Diana-s që do të bëjë namin

Trendi i preferuar i Lady Diana-s që do të bëjë namin

Trendi i preferuar i Lady Diana-s që do të bëjë namin

MOS I HUMBISNI