Flokët

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Shkruar nga Anabel

18 Mars 2020

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Psikologët kanë vënë në dukje vazhdimisht se njerëzit në situata të vështira (sidomos pas ndarjes) lyejnë flokët ose ndryshojnë modelin. Vendimi është lehtësisht i kuptueshëm, pasi lidhet me nevojën për ndryshim. Po në kushtet e vetë-karantinimit, ç’po i shtyn njerëzit të presin vetë flokët? Nevoja për ndryshim sërish. Nevoja për t'u marrë me diçka. Nevoja për argëtim. 

Siç mund ta shihni në vijim, në Instagramin e @anabel_media, disa vajza dërguan foto të flokëve të prerë.

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Këto vajza shqiptare prenë vetë flokët sepse pse jo

Në një farë mënyre, kjo është koha e duhur për të skalitur një talent të ri: Të presësh vetë flokët. Mjafton të zgjidhni gërshërët e duhura në shtëpi dhe sigurisht disa video tutorial. Në rastin më të mirë: Do t’ju pëlqejë modeli i ri. Në rastin më të keq: Do të qani gjithë ditën. Sidoqoftë, askush përveç njerëzve të shpisë nuk do ta shohë veprën tuaj të artit. Në fund të fundit, janë thjesht flokë. Rriten.

MOS I HUMBISNI