Flokët

Si ta kuptoni që po i lani flokët më shumë nga ç'duhet

Shkruar nga Anabel

19 Mars 2020

Si ta kuptoni që po i lani flokët më shumë nga

Ka gjasa që të gjitha ndryshimet që po vini re në flokët tuaj, të jenë si pasojë e larjeve të shpeshta. 

Shampot, maskat e çdo trajtim tjetër, janë funksionale për aq kohë sa përdoren në masë. Ndonëse nuk ka një numër të saktë për herët që duhet të lajmë flokët, sepse kjo ndryshon secila, këto ndryshime janë sinjale!

Si ta kuptoni që po i lani flokët më shumë nga

1. Nëse keni flokë të lyer dhe shihni që ngjyra zbehet shpejt, kjo tregon që s'duhet t'i lani kaq shpesh.

Si ta kuptoni që po i lani flokët më shumë nga

2. Floku juaj është i thatë dhe ngatërrohet në të shumtën e kohës.

Yndyra i duhet flokut sepse e ushqen dhe e ndihmon të qëndrojë i shëndetshëm. Larja e shpeshtë prish teksturën e tij.

Si ta kuptoni që po i lani flokët më shumë nga

3. Po vini re më shumë maja të djegura!

Kjo është një tjetër shenjë e larjes së tepërt. Sa më shumë t'i lani aq më e thjeshtë është për to të këputen.

Si ta kuptoni që po i lani flokët më shumë nga

4.Floku ka humbur shkëlqimin.

Shampot e shpeshta e lënë flokun të pahidratuar dhe të pambrojtur.

Si ta kuptoni që po i lani flokët më shumë nga

5.Nëse keni zbokth, do të thotë që keni tharë skalpin!

MOS I HUMBISNI