TV Mania

'Portokalli' ndërpret transmetimin: 'Ditari i Karantinës' nuk do të vazhdojë

Shkruar nga Anabel

25 Mars 2020

'Portokalli' ndërpret transmetimin: 'Ditari i

Edhe pse një pjesë e mirë e spektakleve televizive ndaluan transmetimet e tyre si pasojë e pandemisë, "Portokallia" njoftoi se do të vijonte me programin e humorit edhe në kushtet e karantinës, përmes "Ditari i Karantinës".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@xhemishehu_) on

Ndonëse të dielën e fundit (22 mars) u transmetua ashtu siç u njoftua, Portokallia vjen me një lajmërim të ri.

Spektakli ka vendosur ndërprerjen e transmetimeve, derisa situata t'i kthehet normalitetit. Sipas tyre, është thuajse e pamundur që puna të vazhdohet në të tilla kushte dhe realizimi i spektaklit të bëhet sipas standartit të tyre.

Stafi i "Portokallisë" ka bërë me dije se në këto rrethana është më e rëndësishme mirëqënia e aktorëve dhe gjithë atyre që mbështesin këtë program humori. Kjo do të thotë se që prej kësaj të diele nuk do të ketë më një "Ditar Karantine" të realizuar nga trupa e Portokallisë.

 

MOS I HUMBISNI