Showbiz dhe TV

Fotoja ngre dyshime: Njerëzit mendojnë që Genta Ismajli është shtatzënë

Shkruar nga Anabel

22 Maj 2020

Fotoja ngre dyshime: Njerëzit mendojnë që Genta Ismajli

Genta Ismajli është në rehatinë e saj, duke shijuar pushimet në një vend bregdetar të paidentifikuar, ndërsa njerëzit janë të mendimit se këngëtarja është në pritje të ëmbël. E gjitha nisi nga një foto me një fustan gri të gjatë.

Fotoja ngre dyshime: Njerëzit mendojnë që Genta Ismajli

Dihet botërisht që ngjyra gri të tregon disa kilogramë më shumë, megjithatë për disa ndjekës Genta është shtatzënë.

Fotoja ngre dyshime: Njerëzit mendojnë që Genta Ismajli
Fotoja ngre dyshime: Njerëzit mendojnë që Genta Ismajli

Deri në këto momente, këngëtarja nuk ka reaguar. Genta konfirmoi lidhjen me biznesmenin turk në nëntor, ndërsa në shkurt tregoi se është fejuar dhe gjithçka është bërë serioze.

MOS I HUMBISNI