Shqipëria

Si do të jetë lëvizja këtë fundjavë

Shkruar nga Anabel

22 Maj 2020

Si do të jetë lëvizja këtë fundjavë

Kryeminstri njoftoi në Facebook se edhe këtë javë, për të shtunën dhe të dielën do të ndiqen të njëjtat rregulla si javën e kaluar.

Thënë kjo që: Pensionistët do të lejohen të lëvizin lirisht deri në orën 10:00. Prindërit me fëmijë deri në moshën 14 vjeç do të lëvizin nga ora 10:00-17:30. Farmacitë dhe ushqimoret do të jenë hapur deri në orën 17:30. Gjatë fundjavës do të ndalohet qarkullimi i automjeteve private. E diela do të jetë e mbyllur.

Këto masa janë vetëm për zonat e kuqe, pasi në bashkitë e tjera lejohet qarkullimi deri në orën 21:00.

Siç tha edhe Rama, “ta kaloni sa më qetë”.

MOS I HUMBISNI