Flokët

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ rëndësi

Shkruar nga Anabel

30 Maj 2020

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Disa njerëz thonë se flokët janë gjysma e bukurisë dhe ndoshta kanë të drejtë: Një prerje apo ngjyrë e caktuar flokësh mund të ndryshojë rrënjësisht pamjen tuaj dhe këta VIP-a e vërtetojnë këtë.

Nicole Scherzinger

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Charlize Theron

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Ariel Winter

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Kerry Washington

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Leighton Meester

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Emilia Clarke

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Willow Smith

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Scarlett Johansson

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Kristen Stewart

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

 Sarah Michelle Gellar

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Lachlan Watson

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Megan Thee Stallion

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Jonah Hill

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Hayden Panettiere

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Amandla Stenberg

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Grimes

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Anna Camp

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Lady Gaga

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Dua Lipa

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Lilly Allen

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Ciara

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Elle Fanning

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Barbie Ferreira

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Ruth Negga

20+ herët kur VIP-at vërtetuan se modeli i flokëve ka KAQ

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI