QUIZ

Quiz: Si po e kaloni këtë verë

Shkruar nga Anabel

2 Korrik 2020

Quiz: Si po e kaloni këtë verë

Vera e 2020? Nuk gjejmë dot një fjalë për ta përshkruar, por s'ngjan me asnjë verë tjetër! Pandemi, krizë globale, maska në fytyrë e gjithçka tjetër. Prandaj, kemi një ide si mund të jeni duke e kaluar. Bëni quizin dhe na thoni nëse goditëm në shenjë.

 

MOS I HUMBISNI