Moda

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet t'ju mungojë këtë sezon!

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2020

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

Këtë sezon, detajin e zinxhirit do ta shihni kudo. Të zmadhuara dhe të vendosura në këpucë, bizhuteri, fustane dhe xhinse, zinxhirët do t’ju shoqërojnë për ca muaj, prandaj sigurohuni të merrni më të mirën e tyre për një pamje që ju tregon IN dhe të veshur shtrenjtë!

“Bizhuteritë me zinxhir kanë qenë në qendër të vëmendjes për ca kohë, por këtë sezon, tendenca është edhe më e madhe dhe jo vetëm në mënyrë figurative”, shprehet  Tiffany Hsu, drejtoresha e blerjes së modës në MyTheresa.

- Këpucët

Nga këpucët e sheshta tek ato casual e ato të mbrëmjeve, detaji me zinxhir nuk do të mungojë:

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
By Far
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Porte & Paire
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Porte & Paire
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
TopShop
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Jw Anderson
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Jw Anderson
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Givenchy

- Çantat

Trend këtë vit janë kryesisht çantat e vogla, pak të fryra "pouch" dhe në përgjithësi çantat e vogla/mini. Sidoqoftë, zinxhiri nuk mungon në asnjë prej modeleve:

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Yuzefi
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Yuzefi
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Bottega Veneta
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Weekday
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Bottega Veneta

- Fustanet

Jo vetëm në stilet ekstravagante, por edhe në ato klasike dhe serioze, do të gjeni përsëri zinxhir:

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Bottega Veneta
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Alexanger Wang
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Jw Anderson

- Bizhuteri

Sigurisht, i pranishëm do të jetë edhe si aksesor klasik, në vathë, byrzylyk dhe varëse:

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Bottega Veneta
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Simon Miller
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Nasty Gal
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Chloe
Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
& Other Stories

- Syze dielli

Nëse doni të dukeni veshur shtrenjtë, ky aksesor s'duhet
Nasty Gal

Burimi: Who What Wear

MOS I HUMBISNI