Social Buzz

20 zakone të përbashkëta që kanë njerëzit e pabesë

Shkruar nga Anabel

14 Shtator 2020

20 zakone të përbashkëta që kanë njerëzit e

Nuk është gjithmonë e thjeshtë ta klasifikosh dikë si të pabesë apo toskikë, aq më tepër nëse jeni ende në fillim të njohjes. Çfarë mund të bëni është t'i vini veshin gjuhës së trupit, detajeve të vogla në sjelljen e tij dhe sigurisht, t'i besoni instiktit! Për ta patur më të thjeshtë t'i ndani nëse janë apo jo të pabesë, hidhini një sy 20 karakteristikave të tyre të përbashkëta.

1.

Ata injorojnë limitet e tua fizike

2.

T'i ngulin sytë në një mënyrë gati hipnotizuese. 

3.

Janë ata që dominojnë bisedën

4.

Humori i ndryshon vazhdimisht

5.

Hera herës duken të shpërqëndruar

6.

Hapen shumë shpejt më të panjohurit

7.

Janë të pasjellshëm në shumë situata

8.

Nuk janë fare empatikë

9.

Bëjnë lëvizje të shpejta dhe kjo mund të lëndojë njerëzit pranë tyre

10.

Dinë shumë gjëra për ty

11.

Të thonë ty si duhet të ndihesh në situata të caktuara

12.

Nuk të dëgjojnë kur ti thua JO

13.

Refuzojnë të kërkojnë ndjesë

14.

Nuk i kontrollojnë dot emocionet e tyre

15.

Për ta nuk ka një të mesme. Diçka është "e mirë" ose "e keqe".

16.

Ata i vënë njerëzit kundër njëri tjetrit

17.

Janë të paparashikueshëm

18.

Nuk e tregojnë historinë e tyre kurrë siç është. Kushtojini vëmendje detajeve kur ata flasin.

19.

Nuk e mbajnë fjalën

20.

Nuk e duan kritikën dhe as feedback-un negativ!

Burimi: Bustle

MOS I HUMBISNI