High Tech

Ky koleksion i limituar i iPhone 12 Pro kushton $5,830 - $23,380

Shkruar nga Anabel

15 Shtator 2020

Ky koleksion i limituar i iPhone 12 Pro kushton $5,830 - $23,380

iPhone 12 Pro mund të cilësohet në internet si telefoni që të gjithë njerëzit kërkuan, po natyrshëm lind pyetja se kush kërkoi telefon me copëza nga hapësira?! Ndoshta jo ju, por dikush tjetër po.

Caviar, një kompani e njohur për ridizenjimin e pajisjeve të njohura, zbuloi së fundmi koleksionin Space Odyssey për iPhone 12 Pro, i cili përmban copëza meteorësh në pjesën e pasme të telefonit.

iPhone më i lirë i koleksionit të Caviar është modeli “Hënë” për 5,830 dollarë.

Ky koleksion i limituar i iPhone 12 Pro kushton $5,830 - $23,380

Versioni “Mars” kushton 6,110 dollarë.

Ky koleksion i limituar i iPhone 12 Pro kushton $5,830 - $23,380

Modeli “Mërkuri” kushton 6,660 dollarë. Këto çmime vlejnë vetëm për versionin iPhone 12 Pro 128 GB, sepse nëse zgjidhni versionin “Mercury” me 512 GB, do t'ju duhet të paguani 7,750 dollarë.

Ky koleksion i limituar i iPhone 12 Pro kushton $5,830 - $23,380

Prisni. iPhone 12 Pro Caviar më i shtrenjti kap shifrën e 23,380 dollarë dhe vjen i dizenjuar i gjithi në ar 18 karat.

Ky koleksion i limituar i iPhone 12 Pro kushton $5,830 - $23,380

iPhone 12 nuk ka dalë ende zyrtarisht dhe me gjasë do të prezantohet muajin e ardhshëm.

Burimet: Tech Times, Tom’s Guide

MOS I HUMBISNI