Flokët

Në vetëm pak muaj, Jennifer Lopez ka provuar mbi 10 modele e prerje flokësh: Ja disa ide për ju!

Shkruar nga Anabel

14 Tetor 2020

Në vetëm pak muaj, Jennifer Lopez ka provuar mbi 10 modele e prerje

Meqë prej vitesh, J Lo nuk eksperimenton me ngjyrën e flokëve, duke i qëndruar besnike nuancave të ngjashme, këngëtarja dhe aktorja luan me modele dhe prerje të ndryshme flokësh.

Përpara pak muajsh, ajo provoi modelin trend të këtij sezoni, me dy bishtaleca, flokë të gjatë dhe me volum:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Më pas, e gjejmë me flokë më të shkurtër dhe një krehje më klasike:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Kësaj radhe, shfaqet me foilayage dhe me flokë pak më të shkurtër, duke çelur më shumë ngjyrën e mëparshme :

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Flokë tmerrësisht të drejtë, pa baluke:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Më të shkurtër:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Një ngjyrë më e errët dhe model tjetër:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Flokë edhe më të shkurtër dhe me më shumë volum, që i japin këngëtares një pamje krejt ndryshe:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Dakord, kthehemi përsëri tek flokët shumë të gjatë e të drejtë:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Një pamje nga klipi i fundit i J Lo, aksesorë me gurë:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Përsëri flokë të gjatë, kësaj radhe disi më të çregullt:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Dhe së fundmi, Lopez tentoi me baluke të mëdha:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

Të cilat, një ditë më parë, u zhdukën për të sjellë modelin e thjeshtë me bisht:

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Poll

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MOS I HUMBISNI