Celebrity

Fansat duan të hyjnë pa leje në shtëpinë e familjes Bieber. Justin reagon: ‘Ky s’është hotel’

Shkruar nga Anabel

16 Tetor 2020

Fansat duan të hyjnë pa leje në shtëpinë e familjes

Të mërkurën në mbrëmje, Justin u kërkoi disa fansave të largoheshin nga shtëpia e tij, duke u thënë atyre:

“Ky nuk është hotel. Kjo është shtëpia ime.”

26-vjeçari, më pas, shkroi në Instagram-in e tij:

“Si e bindni veten tuaj që nuk është plotësisht e papërshtatshme dhe mosrespektuese të presësh jashtë shtëpisë sime për të na ngulur sytë apo për të më bërë fotografi teksa hyj në apartamentin tim?!”

Bieber ka në fakt, arsye të mira për të qenë paranojak sepse ai ka disa histori me njerëz që e përndjekin apo edhe i futen në apartament.

Në 2017-ën, një grua rreth të dyzetave u gjet teksa endej në oborrin e Justin. Pasi u shfaq dy herë në shtëpinë e tij, rojet i thanë të largohej, por kur u shfaq herën e tretë brenda një jave, policët e arrestuan.

Më pas, në vitin 2019 një grua përsëri u arrestua për hyrje pa leje në vilën e çiftit Bieber. Gjatë asaj kohe, ishte hera e dytë brenda tre javësh që policët arrestonin njerëz që i afroheshin shumë pranë Justin dhe Hailey-t.

Fansat duan të hyjnë pa leje në shtëpinë e familjes

Burimi: Page Six, TMZ

MOS I HUMBISNI