Instagramming

Tatuazhi i Xhensilës për Ajkën mund të shërbejë si frymëzim për minimalistët

Shkruar nga Anabel

16 Tetor 2020

Tatuazhi i Xhensilës për Ajkën mund të shërbejë si

Xhensila Myrtezaj ka tashmë në duar një tatuazh dedikuar të bijës, Ajkës. Tatuazhi është minimalist dhe konsiston në vetëm katër shkronja – emri i Ajkës – ku [AJ] janë në njërin gisht tregues, ndërsa [KA] në gishtin tjetër.

Tatuazhi është një formë për të simbolizuar lutjen e saj (pra të bijën) dhe jo më kot këngëtarja shkruan në Instagram: “Lutja ime. ‘Të gjithë fëmijët tuaj do të mësohen nga Zoti dhe e madhe do të jetë paqja e tyre’ – Isaiah 54:13”.

Tatuazhi i Xhensilës për Ajkën mund të shërbejë si

Nëse jeni prind dhe dëshironi t’u dedikoni një tatuazh fëmijëve, këtu gjeni një listë të shkurtër me ide. Thjesht tregohuni të kujdesshëm, që të mos e pësoni si Orlando Bloom.
Artikuj të rekomanduar:

MOS I HUMBISNI