Instagramming

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Shkruar nga Anabel

20 Tetor 2020

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Një ditë pas ditëlindjes, Lori Hoxha publikoi në Instagram disa foto nga festa me 27 të ftuar, numër i zgjedhur për 27-vjetorin e saj.

“U zgjova me mesazhe të panumërta që më urojnë dashuri dhe lumturi. Është mahnitëse sesi njerëz të panjohur të vlerësojnë dhe marrin kohë nga dita e tyre për të të dhuruar dashuri dhe jam kaq shumë falenderuese,” shkroi sot në Instagram.

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Ndërsa dje:

“Kam mbijetuar 9862 ditë në Tokë. Mirënjohëse për të gjitha pengesat, rikthimet, ngritjet, uljet, buzëqeshjet dhe lotët. Për gjithçka."

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Në postimet e fundit në rrjete sociale, Lori u shpreh se e mbylli ditën me 27 njerëzit e saj më të afërt dhe më të dashur, të cilëve u dedikoi nga një pusullë të personalizuar.

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Nga fotot në Instagram, duket se festa ishte vetëm me vajza.

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

Ditëlindja e Lori Hoxhës: Pamje nga festa me 27 të ftuar

MOS I HUMBISNI