Celebrity

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e famshëm të së kaluarës

Shkruar nga Anabel

24 Tetor 2020

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Studimet kanë treguar se mundësitë që të gjejmë një person që duket identik me ne janë 1 me 1 trilion. Por, ka më shumë të ngjarë që të gjejmë dikë që është i ngjashëm (sozi), por kjo është më e vështirë për njerëzit e thjeshtë. Sidoqoftë, duket se për personazhet e njohur është më e lehtë që të gjejnë sozinë e tyre.

Sophia Loren dhe Sofía Vergara

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Lauren Bacall dhe Karlie Kloss

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Audrey Hepburn dhe Lily Collins

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Helen Mirren dhe Jennifer Lawrence

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Mick Jagger dhe Harry Styles

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Carla Bruni dhe Bella Hadid

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Ornella Muti dhe Adriana Lima

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Ava Gardner dhe Liv Tyler

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Raquel Welch dhe Minka Kelly

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Rob Lowe dhe Ian Somerhalder

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Jane Birkin dhe Jessica Paré

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Fred Astaire dhe Vincent Cassel

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Jaime Pressly dhe Margot Robbie

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Meryl Streep dhe Saoirse Ronan

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Ginger Rogers dhe Christina Aguilera

15 njerëz të njohur që duken pothuajse identikë me yjet e

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI