Kinema & TV

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë Diana-s dhe aktores së 'The Crown'

Shkruar nga Anabel

19 Nëntor 2020

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

Sezoni i "The Crown" ka fare pak ditë që ka dalë në Netflix, por zhurma që ky serial ka bërë deri më tani, e bën të duket edhe më e gjatë. Njerëzit kanë komentuar për gjithçka nga ky sezon dhe kritikat sigurisht s'kanë munguar, por jo për aktoren Emma Corrin që luan rolin e princeshë Diana-s.

Tëitter-i (dhe jo vetëm) ka mbetur pa fjalë nga ngjashmëria e saj me princeshën dhe mënyra se si aktorja ka deportuar edhe në gjestet a mimikat më karakteristike të Diana-s. Nëse s'e keni parë, gjykojeni vetë nga fotot më poshtë!

1. Shikimi, ndrojtja dhe qëndrimi janë identikë!

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

2. Kostumografit të serialit i takon gjithashtu një super çmim.

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

3. Emma që luan rolin e Lady Diana-s e çon "The Crown" në nivel tjetër!

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

4. Duhet një sy i vëmendshëm për të dalluar njërën nga tjetra

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

5. Rikrijimi i fotos së fejesës me Charles.

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

6. Të njëjtat reagime, mimika dhe shprehi fytyre

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

7. Aktorja ka një ngjashmëri të frikshme me të edhe në detajet a momentet më intime

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

8. Mënyra si qesh me djemtë e saj në film, nuk ka asnjë dallim nga Diana në foton djathtas.

Kush është njëra dhe kush tjetra: 8 foto të princeshë

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI