Beje Vete

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

Shkruar nga Anabel

20 Nëntor 2020

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

Festat thuajse erdhën. Edhe pse këtë vit ende nuk dimë nëse do të mund të dalim ose jo për Vit të Ri, procesi i shkëmbimit të dhuratave nuk ka ndryshuar. Ti pret një dhuratë fundviti, por sigurisht që do japësh diçka apo jo?! Nëse s'ke asnjë ide dhe s'di më ç'ti dhurosh atij, lista më poshtë do të vijë në ndihmë. 

1.

Një kuletë lëkure të personalizuar me emrin/inicialet e tij

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

2.

Një filxhan me një dedikim të ëmbël. Sa herë ta kthejë, të kujtohet që e do.

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

3.

Mbajtëse druri për sendet personale. Sugjerohet për ato që kanë partnerë të rrëmujshëm. 

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

4.

Një rrip ore vintage, i personalizuar!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

5.

Një set me produkte për kujdesin ndaj lëkurës!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

6.

Një serum për pas-rroje. Do të ta dinte për nder!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

7.

Nëse është pijedashës, urdhëroni çorapet që i duhen!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

8.

Që të gatuajë edhe më me qejf!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

9.

Shishe + gota Whiskey, frymëzuar nga Star Wars!

Çfarë t'i dhuroni atij, nëse s'keni asnjë ide

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI