Celebrity

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Shkruar nga Anabel

21 Nëntor 2020

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Pavarësisht se ka hequr dorë nga detyrat e tij mbretërore dhe nuk do të quhet më Lartësia e Tij, princ Harry, ose duka i Sussex-it, ia doli të quhej si mbretërori më seksi në botë, të paktën sipas lexuesve të revistës People.

Në sondazhin e People, princ Harry u rendit në vendin e parë, duke lënë pas edhe vëllain, princin William. Ky i fundit u rendit në vendin e dytë, krahas princit Carl Philip të Suedisë, princit Felix të Luksemburgut dhe princit Mateen të Bruneit.

Po ju lëmë në shoqërinë e fotove të princërve dhe në fund, votoni ju të preferuarin tuaj.

PRINC HARRY

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

PRINC WILLIAM

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

PRINC CARL PHILIP 

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

PRINC FELIX

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

PRINC MATEEN

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

Ky është (ndoshta) princi më seksi në botë

 

MOS I HUMBISNI