Social Buzz

Nuk ke qenë i/e dehur 100% nëse s'i njeh këto situata

Shkruar nga Anabel

3 Dhjetor 2020

Nuk ke qenë i/e dehur 100% nëse s'i njeh këto situata

Nuk është se fundjavat e 2020-ës ju kanë lënë shumë hapësira për të shkuar në një bar dhe për të pirë ashtu siç do të donit, por gjithsesi. Deri në orën 22:00, nëse përpiqeni keni pak shanse për t'u bërë tapë, por sidoqoftë bëni kujdes. Skenaret më poshtë duken ide e mirë vetëm kur je i/e dehur!

1. T’i kthesh flirtimin atij tipit në fund të barit që e ke parë vetëm nën dritat e ulta

Kur del jashtë dhe e sheh tamam...Vrapoo!

2. Të heqësh këpucët

Çfarë është tetanozi? Jo diçka që i bëhët atyre që kanë pirë me siguri!

3. Të bësh një kërcim sexy

Në fund të fundit, për këtë pimë apo jo?

4. Të hipësh mbi banak

Ose mbi çdo gjë tjetër që nuk është tokë. Sepse 1. Do biesh, dhe 2. Nuk do të doje kurrë kaq shumë vëmendje esëll.

5. Të puthësh njerëz që nuk i di emrin

Urime!

6. Të të duken reçipetat!

Je një Rihanna e vërtetë tani. Ajo do të nxirrte dhe thithkat. Çlirojini të gjitha thithkat!

7. Shopping online

Qëndroni larg nga aplikacionet e blerjeve online, për hir të Zotit!

8. Të porositësh ushqim sapo arrin në shtëpi

Do t’ju zërë gjumi para se të vijë porosia, por provojeni gjithsesi.

Burimi: Cosmopolitan

MOS I HUMBISNI