Karakteristikat e Shenjave

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Shkruar nga Anabel

14 Dhjetor 2019

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Shigjetarët mund të jenë shumë gjëra, si të trishtuar, pa takt, të zhgënjyer, të rreptë, por nuk u mungon kurrë një detaj i rëndësishëm: E qeshura. Pavarësisht se çfarë bluajnë në kokë, njerëzit e shenjës së Shigjetarit kanë gjithmonë një buzëqeshje të lehtë dhe ëmbëlsi që i karakterizon.  Ata janë të drejtpërdrejtë, inteligjentë dhe të sinqertë. Shigjetarët nuk dinë të ndalen, pavarësisht numrit të madh të shigjetave që mund t’u hidhen sipër. Disa prej karakteristikave të mësipërme, me siguri do t’i gjeni te personazhet shqiptarë të lindur në shenjën e Shigjetarit.

Jozefina Topalli, 26 nëntor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Erion Veliaj, 17 dhjetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Adelina Ismaili, 14 dhjetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Rita Ora, 26 nëntor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Elgit Doda, 16 dhjetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Anxhelina Hadergjonaj, 2 dhjetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Aulona Musta, 8 dhjetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Alberta Kamenica, 25 nëntor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Viola Gjoleka, 30 nëntor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Ernest Manaj, 21 dhjetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Kida, 21 dhjetor 

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Majk, 27 nëntor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

Tayna, 14 dhjetor

Të famshmit shqiptarë të shenjës së Shigjetarit

MOS I HUMBISNI