Flokët

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

Shkruar nga Anabel

31 Dhjetor 2019

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

Festa e Vitit të Ri lejon gjithçka. Nëse do të rrish me pizhama, mundesh. Nëse do të veshësh xixa, mundesh. Nëse do të mbash xhinset, mundesh. Bota është jotja.

Në tetë modelet e flokëve që ju sugjerojmë më poshtë medoemos do gjeni diçka që ju përshtatet me veshjen dhe humorin.

1. Bisht i rrëmujshëm me fjongo

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

2. Bisht i kapur lart dhe i përdredhur

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

3. Gërshet i ndërthurur me shall

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

4. Flokë të lëpirë

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

5. Gërsheta me perla

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

6. Gjysmë bisht me flokë onde

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

7. Topuzi modern

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

8. Bisht i kthyer nga brenda

8 modele flokësh për festën e Vitit të Ri

MOS I HUMBISNI