Shqipëria

Fotot e Alvin Berishës 3 muaj pas shpëtimit nga Siria do t’ju ngrohin zemrën

Shkruar nga Anabel

11 Shkurt 2020

Fotot e Alvin Berishës 3 muaj pas shpëtimit nga Siria do t’ju

Kur ishte 6 vjeç, Alvin Berisha mbërriti në Siri bashkë me të ëmën, Valbonën e cila donte t’iu bashkohej luftëtarëve të Kalifatit. Pas një bombardimi, Valbona humbi jetën dhe Alvini u plagos. Djali kaloi pesë vite në kampin e luftës dhe falë përpjekjeve të jashtëzakonshme të gazetarëve, shtetit dhe organizatave jo-fitimprurëse, u bashkua me të atin në Itali.

Alvini mbërriti në shtëpi, në Barzago, Lecco në fillim të nëntorit të vitit 2019. Këto janë fotot që kemi nga ajo periudhë.

Fotot e Alvin Berishës 3 muaj pas shpëtimit nga Siria do t’ju
Nëntor 2019
Fotot e Alvin Berishës 3 muaj pas shpëtimit nga Siria do t’ju
Nëntor 2019

Lapsi.al ka siguruar disa foto të kohëve të fundit të 11-vjeçarit, që duket se janë marrë nga Instagrami. Alvini është rritur, është shëndoshur dhe i shkëlqejnë sytë. Duket më i shëndetshëm dhe i lumtur. Dallimi me tre muaj më parë është mëse i qartë dhe të themi të vërtetën, prekës.

Fotot e Alvin Berishës 3 muaj pas shpëtimit nga Siria do t’ju
2020
Fotot e Alvin Berishës 3 muaj pas shpëtimit nga Siria do t’ju
2020

MOS I HUMBISNI