Kuzhina

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju nderojë këtë 14 shkurt!

Shkruar nga Anabel

13 Shkurt 2020

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

Ide me dhurata Shën Valentini ju kemi dhënë plot. Mendoni për një çast, skenarin më të keq. S'keni asgjë gati.

Me lekët jeni ngushtë, asnjë ide në mendje dhe mbi të gjitha koha po mbaron. Nuk e di ç'ka në mendje ai, por ti duhet të kesh përgatitur diçka dhe e mira është, që të jetë interesante. Dashuria kalon nga stomaku dhe meqë duam shumë ta besojmë, ndalojmë këtu. 

Një ëmbëlsirë në tryezë ndryshon gjithçka! Zbut atë dhe gjithë pakënaqësitë e tij brenda disa sekondash. Mos harroni vetëm që Shën Valentini kërkon çokollatë! Konsiderojeni t'i përgatisni vetë një nga ëmbëlsirat më poshtë, por edhe nëse nuk e bëni, zbukuroni tavolinën.

#1. Cup cake në formë zemre

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

#2. Biskota me kakao në forma të ndryshme

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

#3. Një cheesecake i mirë ku të mbizotërojë ngjyra e kuqe!

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

#4. Ose macaroons-at e famshëm! Në ngjyrë rozë dhe në formë zemre!

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

#5. Hmmm, imagjinoje ta ketë mbi tryezë dhe ty përballë...

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

#6. Një kek tipik çokollate për t'u ëmbëlsuar!

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

#7. Shansi i fundit. Nëse s'keni kohë për asgjë, zbrit tek marketi poshtë, bli një çokollatë të zezë dhe një shampanjë a verë të mirë. Bëji të duken delikate mbi tryezë dhe ja. Shpëtove.

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

#8.Oh, luleshtrydhet e mbuluara me çokollatë duhen se s'bën. E dini vetë ç'të bëni me to.

Kur s'ke as lekë as kohë: Dhurata që do t'ju

MOS I HUMBISNI