Flokët

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

Shkruar nga Anabel

9 Gusht 2020

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

Rihanna di të vendosë trende, t'i rikthejë dhe t'i shndërrojë ato dhe duket se i shkon çdo ndryshim i guximshëm që bën. Provë për këtë janë gjithë modelet dhe ngjyrat e flokëve që ajo ka provuar për 15 vite dhe është e vështirë të zgjedhësh një të preferuar.

- 31 gusht, 2005

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 4 dhjetor 2006

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 4 nëntor 2007

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 29 mars 2008

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 9 nëntor 2009

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 23 janar 2010

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 21 nëntor 2010

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 15 shkurt 2011

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 18 shkurt 2012

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 10 maj 2012

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 10 shkurt 2013

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 8 shtator 2013

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 6 shtator 2014

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 29 tetor 2014

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 31 gusht 2015

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 24 shkurt 2016

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 5 tetor 2016

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 22 maj 2017

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 14 shtator 2018

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 2 dhjetor 2019

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

- 7 shkurt 2020

Askush nuk eksperimenton me flokët, më mirë se Rihanna

 

MOS I HUMBISNI