Fashion News

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë Bottega Veneta, Prada dhe Gucci

Shkruar nga Anabel

10 Tetor 2020

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë

Këtë vjeshtë-dimër, askush më mirë se ju nuk e di se çfarë ju duhet (ose nuk ju duhet) në garderobë, megjithatë kjo nuk do të thotë që të mos na interesojnë trendet e momentit, qoftë edhe për kuriozitet dhe kush më mirë se koleksionet e fundit të dizajnerëve mund të na i prezantojnë.

1 – Thekët bohemianë

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë
BOTTEGA VENETA

2 – Çizmet prej gome

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë
BOTTEGA VENETA

3 – Aksesorët dhe detajet prej zinxhiri

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë
BOTTEGA VENETA

4 – Thjesht kafe

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë
PRADA

5 – Jelekët e thurur

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë
PRADA

6 – Pallto me rrip në mes

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë
PRADA

7 – Dorashka jo të zakonshme

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë
GUCCI

8 – Xhinse të gjera të shkujdesura

8 trende të reja, përgjegjës për të cilat janë
GUCCI

Burimi: WhoWhatWear

MOS I HUMBISNI