High Tech

‘Penisi hapësinor’ i Jeff Bezos thyen rekord

Shkruar nga Anabel

19 Tetor 2020

‘Penisi hapësinor’ i Jeff Bezos thyen rekord

Jeff Bezos ka arritur të thyejë një rekord me “penisin hapësinor”, njohur ndryshe si anija me raketa New Shepard.

Raketa u nis me sukses nga kompania private hapësinore e miliarderit Blue Origin dhe shënoi fluturimin e saj të shtatë radhazi, duke thyer rekordin për anijen më të ripërdorur.

‘Penisi hapësinor’ i Jeff Bezos thyen rekord

Sidoqoftë, raketa ka arritur të fitojë një reputacion ndryshe, duke qenë se shumë njerëz kanë vënë re se ka formën e një penisi. Kjo ka bërë që thuajse të gjitha mediat t’i referohen raketës me emrin “penisi hapësinor”.

‘Penisi hapësinor’ i Jeff Bezos thyen rekord

Përdoruesit e Twitter, kanë filluar të “tallen”, që prej daljes së fotove.

“Jeff Bezos sapo nisi penisin e tij në hapësirë”, shkruan dikush.

Rekordi i mëparshëm mbahej nga SpaceX Falcon,  i Elon Musk.

Burimi: Unilad

MOS I HUMBISNI