QUIZ

Test: Zbulo çfarë duhet të lexosh, bazuar te çfarë të shqetëson nga politika

Shkruar nga Anabel

9 Janar 2021

Test: Zbulo çfarë duhet të lexosh, bazuar te çfarë
"1984", George Orwell/ Kopertinë nga JESS CLAYTON-BERRY

Disa libra do t’ju bëjnë më të zgjuar në lidhje me politikën dhe pushtetin. Lista është e gjatë, por niseni fillimisht me çfarë përbën më shumë interes për ju. Ky test do t’ju ndihmojë.

PQuiz

MOS I HUMBISNI