Sex

'Tani e ndjej se jam shtatzënë’: Gjëra të çuditshme që njerëzit (shpesh) thonë direkt pas seksit

Shkruar nga Anabel

11 Janar 2021

'Tani e ndjej se jam shtatzënë’: Gjëra të

Hormonet, emocionet, epshi dhe eksitimi, një kombinim që çon në një sasi të rrezikshme veprimesh të papritura.

Ndonjëherë, këto veprime janë pak të çuditshme, ndonëse ndodhin më shpesh nga ç’mund të mendoni.

Njerëzit në internet tregojnë ca nga gjërat më të sikletshme që kanë thënë ose kanë dëgjuar nga partnerët e tyre.

#1

Kam veshur rrobat, direkt sa jam ngritur nga shtrati, sikur unë dhe ai të mos e kishim parë njëri-tjetrin tërësisht lakuriq për të paktën 15 minuta.

#2

I them gjithmonë atij: “Ky ishte seksi më i mirë që kemi bërë”, për çdo hërë që e bëjmë.

#3

Ajo qeshte për rreth 10 minuta, pa asnjë arsye.

#4

E pyes partneren gjithnjë nëse u shtir sikur po kalonte në orgazëm.

#5

E pyes qindra herë, se mos harroi të përdorte prezervativ. Në mëngjes, pi pilulën, “për çdo rast”.

#6

A u prish prezervativi? Je i sigurt? Kontrollo përsëri!

#7

Ua, kësaj radhe e ndjej se jam shtatzënë!

#8

Të dy i japim njëri-tjetrit atë shikimin që thotë se duam një raund të dytë edhe pse jemi të rraskapitur.

#9

Gjithmonë kontrollojmë nëse u zgjuan fëmijët pas çdo nate “të egër” që kemi.

#10

Pas seksit, bëjmë diskutime të thella të shumë mistereve të mëdha të jetës dhe pyetjeve pa përgjigje.

#11

Ish-i dashuri më ka pyetur se pse s’jam depiluar.

#12

Në disa raste, nuk jam siguruar se edhe personi përballë meje është “kënaqur” po aq shumë sa unë dhe kam shkuar direkt në dush.

#13

Unë dhe partneri im kontrollojmë Instagram-in.

#14

Dreqin! Ku dhe si e mësove lëvizjen e fundit?

#15

Më zë gjumi pa i thënë natën e mirë dhe pa e përqafuar. Pas një nate të mirë, praktikisht jam “në gjendje të fikëti.

#16

Cigare. Asgjë nuk shijon më shumë se cigarja pas seksit.

'Tani e ndjej se jam shtatzënë’: Gjëra të

Burimi: Frustany

MOS I HUMBISNI