Social Buzz

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Shkruar nga Anabel

12 Janar 2021

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

#1 – Minimalist

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Përpiqeni të jetoni thjesht. Preferoni pak miq të ngushtë në vend të një shoqërie të madhe. Kjo s’do të thotë se jeni të mërzitshëm: Njerëzit ju vlerësojnë për stilin e jetës dhe pikëpamjen aspak dramatike.

#2 – Të logjikshmit

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Jeni njerëz shumë të arsyeshëm dhe racionalë. Familja ju vlerëson për aftësinë që keni për të marrë vendimet e duhura. Keni ca luhatje humori, por përpiqeni ta mbani nën kontroll këtë cilësi tuajën.

#3 – “Paqja në botë”

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Ju nuk i duroni dot konfliktet. Nëse ndonjëherë keni ngritur zërin, ka qenë rast i rrallë dhe ata e kanë merituar. Keni një aftësi të mirë për të bashkuar njerëz dhe për të zgjidhur konflikte.

#4 – Perfeksionisti

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Ju i mbani duart ashtu siç ju ka mësuar instruktori i autoshkollës sepse për ju, çdo gjë duhet bërë ashtu si duhet. Njerëzit duan të jenë pranë jush, pikërisht për sigurinë dhe përpikmërinë që ofroni.

#5 – I alarmuari

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Mund të keni ca shenja ankthi. E kontrolloni punën 2-3 herë për t’u siguruar që gjithçka është në rregull. Të afërmit përpiqen t’ju qetësojnë sepse ndonjëherë shqetësoheni për gjëra të panevojshme.

#6 – Aventurieri

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Ju pëlqejnë sportet ekstreme si hedhja me parashutë, të notuarit me peshkaqenë etj. Ndoshta njerëzit që keni pranë s’kanë stilin tuaj të jetës, por e respektojnë atë.

#7 – “Boss”

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Jeni një lideri i lindur, që i pëlqen të marrë përgjegjësi. Njerëzit ju shohin si mentor dhe ju besojnë.

#8 – “Kujdestari”

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Ju keni tendencën të kujdeseni për të tjerët. Lumturoheni kur njerëzit e afërt arrijnë suksese dhe jeni gati t’i mbështesni nëse dështojnë. Qartazi, nuk vuani nga probleme financiare sepse pasioni juaj është të bëni para.

#9 – Shoferi/ja “cool”

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Jeni të qetë në çdo situatë dhe jetoni çdo ditë si të jeni me pushime. Madje, edhe një xhiro me makinë është një “pushim” i vogël dhe relaks për ju. Ndonëse vazhdon të thuhet vazhdimisht mos ta përdorim telefonin kur i japim makinës, ju nuk duroni dot pa e nxjerrë atë story-n me një këngë “cool” në sfond.

#10 – “Bulldozer”

Test: Ç’thotë për ju mënyra si e mbani timonin?

Ju jeni shumë të zënë me punë, ose kështu duket nga boria që nuk pushon së rëni. Nuk lini asgjë t’ju zërë rrugën dhe nëse jeni në timon, vetëm pasagjerët e dinë ç’fjalë ju dalin nga goja. Sidoqoftë, nuk jeni njeri i keq, vetëm pak i paduruar.

MOS I HUMBISNI