Shtatzania

Çfarë pyetjesh bëjnë më shumë në mënyrë sekrete gratë shtatzënë

Shkruar nga Anabel

13 Janar 2021

Çfarë pyetjesh bëjnë më shumë në

Gratë shtatzëna janë të famshme për numrin dhe llojin e çuditshëm të pyetjeve që bëjnë në Google, por është e kuptueshme. Shtatzënia shoqërohet me kureshtje, pasiguri, frikë dhe shumë emocione prandaj sado qesharake të duken, këto janë pyetjet më të kërkuara që gratë shtatzënë bëjnë shpesh në mënyrë sekrete.

1.

"A është ok që gratë shtatzëna të pinë kafe dhe të hanë karkaleca?"

2.

"Pse kur je shtatzënë i do shumë turshitë dhe akullin?"

3.

"Pse kemi të përziera kur jemi shtatzënë?"

4.

"Jam shtatzënë, por s'po e kuptoj pse jam kaq e lodhur."

5.

"A mund të vrapojnë ose notojnë gratë kur janë shtatzënë?"

6.

"Nëse unë pi alkool tani që jam shtatzënë, çfarë mund të më ndodhë?"

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI