Sex

4 shenja seksuale, që tregojnë se ai është dashuruar kokë e këmbë!

Shkruar nga Anabel

17 Janar 2021

4 shenja seksuale, që tregojnë se ai është dashuruar

“Kur jemi të dashuruar, jemi të mbytur nga një koktej kimik hormonesh, që prodhon një gjendje euforike dhe krijon një tërheqje intensive”, thotë Irene Fehr, trajnere e seksit dhe intimitetit për Elite Daily.

“Gjatë kësaj periudhe, njerëzit sillen ndryshe në shtrat, sepse ne jemi detyruar të joshim dhe t’i bëjmë përshtypje partnerit/es.”

Ja se ç’thonë ekspertët  për disa nga “sjelljet seksuale” që nënkuptojnë se partnerët tuaj janë dashuruar:

#1 – Janë plotësisht të pranishëm dhe të hapur seksualisht në shtrat

Mund ta ndjeni këtë në mënyrën si ju shikojnë ose prekin. Ata mund të jenë më të guximshëm në marrjen e rreziqeve emocionale për t’ju treguar veten, në formën më të pastër dhe të qartë të tyre.

#2 – Janë të gatshëm të bëjnë çdo gjë që t’ju kënaqin

Një partner i dashuruar ka të ngjarë të vlerësojë kënaqësinë tuaj seksuale mbi kënaqëinë e tij. Nëse ata bëjnë çmos që çdo përvojë për ju të jetë fantastike, mund të jetë një shenjë se ata duan me të vërtetë të kujdesen për ju.

#3 – I japin përparësi afeksionit

Një sjellje tjetër për t’u shënuar është sa përparësi i japin dashurisë.

Nëse partneri merr kohën të jetë me ju në moment, me puthje, prekje etj, kjo do të thotë se ai nuk është aty vetëm për seksin.

#4 – Përpiqen t’ju bëjnë përshtypje

Nga frika se mund t’ju humbasë, ju mund ta shihni atë duke u përpjekur t’ju bëjë përshtypje në dhomën e gjumit. Kjo tregon se ju i interesoni vërtet, edhe pse në terma afatgjatë mund ta rrezikojë lidhjen.

Të gjithë duan të ndjejnë se personi që kanë pranë i do. Prandaj, çdo përpjekje është shenjë që e tregon këtë. Sidoqoftë, mos harroni se ka qindra mënyra të tjera për t’i lënë dikujt të kuptojë se ju e doni vërtet!

Ekspertët e cituar: Irene Fehr, trajnere e seksit dhe intimitetit, Cate Mackenzie, therapist psikoseksual

MOS I HUMBISNI