Social Buzz

Me 4 hapa të thjeshtë : Si të fishkëlleni!

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2021

Me 4 hapa të thjeshtë : Si të fishkëlleni!

A keni dashur gjithmonë të jeni në gjendje të fishkëlleni, por nuk e keni kuptuar kurrë se si?

Sot është dita të mësoni zgjidhjen .

Fillojmë:

Hapi 1

Me 4 hapa të thjeshtë : Si të fishkëlleni!

Formoni shkronjën 'A' me gishtat tregues dhe të mesëm. Gishtat e mbetur mblidhini si të ishte një grusht.

Hapi 2

Me 4 hapa të thjeshtë : Si të fishkëlleni!

Thithni buzët tuaja nga brenda vetëm pak, duke e përthyer gjuhën si në foto, rreth dhëmbëve. Mund të duhen disa përpjekje për të vendosur saktësisht se sa duhet t’i shtrëngoni buzët.

Hapi 3

Me 4 hapa të thjeshtë : Si të fishkëlleni!

Tani duhet të lëvizni gjuhën në pozicionin e duhur. Duke përdorur gishtat, shtypni me kujdes gjuhën përsëri në gojë dhe butësisht shtypni majën e saj poshtë.

Duhet të përfundoni me një “kurbë” të formuar nga gjuha juaj. Jo më shumë se 1/4  e gjatësisë së gishtave, duhet të jetë në gojë.

Hapi 4

Me 4 hapa të thjeshtë : Si të fishkëlleni!

Merrni frymë përmes ajrit që formohet në gojën tuaj. Nëse ndihet sikur ajri po kalon vetëm mbi buzën tuaj të poshtme, atëherë e keni bërë në mënyrë korrekte. Nëse duket se po kalon edhe nga buza juaj e sipërme, duhet të zvogëloni madhësinë e kalimit të ajrit duke përdorur gishtat.

Tutoriale të tjera me video gjeni këtu dhe këtu.

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI