Mama VIP

Stili i Emily Ratajkowski gjatë shtatzënisë do t'ju frymëzojë, jeni shtatzënë ose jo

Shkruar nga Anabel

23 Janar 2021

Stili i Emily Ratajkowski gjatë shtatzënisë do t'ju

Nuk ka nevojë të thuhet se stili i Emily Ratajkowski zor se ngjan me dikë tjetër dhe prova e gjallë janë muajt e shtatzënisë. Supermodelja, është për herë të parë në pritje të ëmbël bashkë me partnerin e saj Sebastian Bear-McClard, por çfarë nuk kalon pa rënë në sy, janë veshjet!

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkoëski (@emrata)

Duket qartë që Emily nuk ka frikë të guxojë me veshje seksi edhe gjatë shtatzënisë, prandaj mund të frymëzoheni dhe ju, jeni (ose jo) shtatzënë!

1.

Stili i Emily Ratajkowski gjatë shtatzënisë do t'ju

2.

Stili i Emily Ratajkowski gjatë shtatzënisë do t'ju

3.

Stili i Emily Ratajkowski gjatë shtatzënisë do t'ju

4.

Stili i Emily Ratajkowski gjatë shtatzënisë do t'ju

5.

Stili i Emily Ratajkowski gjatë shtatzënisë do t'ju

6.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkoëski (@emrata)

7.

 
 
 
 
 
Vieë this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkoëski (@emrata)

 

 

MOS I HUMBISNI