QUIZ

Test: Zbulo nga cili planet vjen

Shkruar nga Anabel

6 Shkurt 2021

Test: Zbulo nga cili planet vjen

Sigurisht që ju nuk e keni çuar ndonjëherë ndërmend që vini nga një tjetër planet, por pse të mos e mendoni? Imagjinata nuk na mungon! Cili planet do të ishte mikpritës ndaj jush (sigurisht me temperatura si ato të Tokës, me azot, dioksid karboni dhe oksigjen).

PQuiz

Test: Zbulo nga cili planet vjen

 

MOS I HUMBISNI