QUIZ

Test: Çfarë shihni në fotot më poshtë

Shkruar nga Anabel

10 Shkurt 2021

Test: Çfarë shihni në fotot më poshtë

Të gjithëve ju kujtohet ky fustan i famshëm apo jo? Interneti u çmend pasi jo të gjithë e shihnin njësoj ngjyrën e tij. Një pjesë e njerëzve e shihnin blu dhe të zi të tjerët, të bardhë dhe gold. Iluzionet optike mund të na bëjnë shumë konfuzë prandaj meqë jemi këtu, na thoni sërish. Si e shihni?

Poll

2. Po kjo si ju duket? Derë apo plazh?

Poll

3. Kjo e treta do t'ju fusë pak në mendime..

Poll

4. Mos u merrni me asgjë tjetër pa gjetur çfarë po bën kjo mace.

Poll

5. Si ju duken këto këmbë? 

Poll

Burimi: BuzzFeed

MOS I HUMBISNI