Social Buzz

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë dallon në këto foto!

Shkruar nga Anabel

20 Shkurt 2021

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

Thjesht për t'u siguruar se keni ende shikim të mprehtë. Gjeni pak "të ndryshmen" nga secila foto. Mundeni?

1. E gjeni dot avokadon ndryshe?

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

2. Këtu është fsheshur një bretkosë:

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

3. Ka një kandil diku aty. E gjeni dot?

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

4. Këtu ndriçon dhe diçka tjetër, por s'është llampë japoneze.

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

5. E shihni dot miushin pas gjithë lepujve?

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

6. Ka një leopard të fshehur pas këtyre gjirafave:

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

7. Gjeni yllin e fshehur:

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

Përgjigjet:

#1

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

#2

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

#3

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

#4

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

#5

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

#6

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

#7

Test: Provoni a keni 'sy shqiponje' duke gjetur çfarë

Poll

Burimi: Bright Side

MOS I HUMBISNI