Flokët

7 gjëra që duhet t'i kujtoni vetes para se të prisni flokët herën tjetër

Shkruar nga Anabel

21 Shkurt 2021

7 gjëra që duhet t'i kujtoni vetes para se të prisni

Para se të lini orarin tuaj të radhës dhetë vendosni të shkurtoni flokët për sezonin e ri, kini parasysh këto këshilla:

1. Mbani gjithnjë një foto si shembull

Edhe nëse je mjeshtër në të shpjeguarit e asaj që do, ideja jote e së shkurtrës mund të jetë ndryshe nga ajo e dikujt tjetër dhe askush s’do të rrezikojë me shkallëzimin apo baluket.

2. Mbaj mend: Gjërat e mira duan kohë

Mund të qëndroni disa orë të gozhduara në karrige dhe e gjithë kjo bëhet për një rezultat më të mirë. Kini durim.

3. Shkallëzimi duhet të lidhet diku dhe të përshtatet me pjesën tjetër.

Mbani mend gjërat thelbësore!

4. Kërkoni të shihni pjesën e mbrapme

Kështu e dini çfarë po bëhet me ju, mbase s’janë prerë mirë, ose mund të parandalosh shkurtimin më shumë nga ç’doje fillimisht.

5. Përndiq stilistin në rrjete sociale

Njihu me punën e tij të mëparshme, çfarë bën, ç’teknika përdor, kështu e di në dorë të kujt po hyn.

6. Ndonjëherë më shtrenjtë është më mirë

mund të njihni parukierë që punojnë mirë dhe lirë, por estetikat më të shtrenjta rrallë do t’ju lenë në baltë. Nëse po shkoni në një sallon të njohur, me siguri për të ruajtur reputacionin e tyre, do t’ju lenë në duart e më të mirëve.

7. Në fund të ditës, janë thjesht flokë

Nëse ke një model të shëmtuar mos përhap panik. Mund të rregullohet dhe flokët do rriten gradualisht. Ndërkohë shfrytëzo ekzistencën e karficave, rrathëve të flokëve dhe kapelet.

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI