High Tech

Çfarë? Ikona e Apple-it pas iPhone-it tuaj qenka në fakt buton!

Shkruar nga Anabel

21 Shkurt 2021

Çfarë? Ikona e Apple-it pas iPhone-it tuaj qenka në fakt buton!

Në lajme që s'dinim se ekzistonin, ikona e Apple-it, molla e kafshuar në pjesën e mbrapme të telefonit është në fakt një buton funksional! E dimë që gjatë gjithë kësaj kohe e keni mbuluar me cover-in e preferuar, por simbolin e famshëm të mollës mund ta përdorni për më të paktën 30 komanda të ndryshme.

Si çdo gjë tjetër së fundmi, edhe këtë e zbuluam përmes TikTok, ku një nga përdoruesit tregoi hap pas hapi si mund ta përdorësh logon e Apple-it për të bërë foto screenshot, për të ndryshuar volumin e telefonit, për të aktivizuar Siri-n, madje edhe për të hapur Netflix-in a për të dërguar një foto/mesazh.

E dimë që jeni të shokuar po aq sa ne, por mos humbisni më kohë dhe ndiqni hapat më poshtë:

1. Shko tek Settings dhe kliko "Accessibility"

Çfarë? Ikona e Apple-it pas iPhone-it tuaj qenka në fakt buton!

2. Pas "Accessibility" kliko "Touch"

Çfarë? Ikona e Apple-it pas iPhone-it tuaj qenka në fakt buton!

3. Nga aty, selektoni "Back Tap".

Çfarë? Ikona e Apple-it pas iPhone-it tuaj qenka në fakt buton!

4. Selekto "Double Tap" ose "Triple Tap", në varësi të preferencave tuaja

Çfarë? Ikona e Apple-it pas iPhone-it tuaj qenka në fakt buton!

5. Vendosni sa veprime doni të aktivizoni

Çfarë? Ikona e Apple-it pas iPhone-it tuaj qenka në fakt buton!

6. Nga Accessibility mund të zgjidhni opsione të tilla si "Magnifier" dhe"VoiceOver"

Çfarë? Ikona e Apple-it pas iPhone-it tuaj qenka në fakt buton!

Për ta patur më të qartë, shihni videon më poshtë.

Burimi: Pop Sugar

MOS I HUMBISNI